Про нас
увійти

У надпринциповому поєдинку ФК "Тернопіль АТО" здолав команду "Звягель АТО" з Новоград-Волинського

категорія: Футбол | дата: 02 09 2020
У надпринциповому поєдинку ФК "Тернопіль АТО" здолав команду "Звягель АТО" з Новоград-Волинського

29 серпня на стадіоні м.Новоград-Волинський (Житомирська обалсть) відбувся матч чергового туру чемпіонату України серед учасників АТО, в якому місцевий "Звягель АТО" приймав ФК "Тернопіль АТО", повідомляє АФТ.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби, про те на 20 хвилині матчу воротар тернополян Володимир Раточка (представник "Динамо" с. Красівка ) двічі врятував ворота тернопільської команди, не дозволивши господарям відкрити рахунок у матчі. З стартових хвилин другого тайму тернополяни заволоділи ініціативою, створили небезпечний момент. який реалізував півзахисник тернополян Сергій Марчук (представляє ФК "Мельниця") – 0:1. За дві хвилини до закінчення матчу Сергій Марчук оформив дубль, вибігши на побачення з голкіпером господарів впевнено його переграв – 0:2. Проте господарі з одинадцятиметрового удару, який був призначений у ворота тернополян, один гол відквитали – 1:2. Однак на останній додатковій хвилині останнє слово залишилось за тернопільською командою. Півзахисник тернополян Андрій Присяжнюк (представляє ФК "Вишнівець") вийшовши на побачення з голкіпером господарів поставив крапку в матчі – 1:3.

Перемога дозволила ФК "Тернопіль АТО" закріпитись на першому місці дивізіону "Захід". До закінчення групового раунду тернополянам залишилось провести два домашніх матчі. Наступний відбудеться у суботу, 5 вересня, ФК "Тернопіль АТО" прийматиме команду Івано-Франківська.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook