Про нас
увійти

"Карпати" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 28 08 2020
"Карпати" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у першому попередньому етапі Кубка України будуть галицькі "Карпати". Матч відбудеться на стадіоні "Енергетик" в Бурштині 28 серпня о 17:00.

Більше ніж 9 місяців без офіційних матчів провели гравці "Ниви" через ситуацію з епідемією COVID-19. Довгоочікуваний старт нового сезону підопічні Василя Малика проведуть проти зовсім "темної конячки" з Галича. "Карпати" лише минулого тижня отримали професіональний статус і дебютуватимуть серед клубів Другої ліги. Щоправда існує й певний непрямий зв'язок галицьких "Карпат" із львівськими.

Напередодні старту у Другій лізі галичан очолив відомий спеціаліст Роман Гнатів, який у минулому сезоні працював у структурі львівських "Карпат". А інформація про склад команди та її новачків фактично відсутня. Також галицькі "Карпати" отримали і нову емблему, яка знову ж таки наштовхує на зв'язок з львівськими сусідами.

"Нива" напередодні кубкового матчу провела ранкове передігрове тренування. В основній обоймі команди наразі перебуває 17 гравців. Досі не оговтався від травми Ігор Кохман. Також участі у поєдинку не зможе взяти новачок Мамешев, який напередодні також зазнав ушкодження.

Зазначимо, що матч у Бурштині відбудеться без присутності уболівальників. Як повідомили у галицькому клубі, найімовірніше не буде проводитися і пряма відеотрансляція матчу…

Кубок України, 1 етап

"Карпати" – "Нива"

28.08.20, м. Бурштин, 17:00

Арбітр — Олександр Кальонов (Львів)

Асистенти арбітра — Сергій Дарійчук (Чернівці), Андрій Приймачук (Рівне)

Четвертий арбітр — Мирослав Липко (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу — Юрій Скорейко (Чернівці)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook