Про нас
увійти

Два гравці тернопільської "Ниви" увійшли до рейтингу "проривів" Другої ліги

категорія: Футбол | дата: 20 08 2020
Два гравці тернопільської "Ниви" увійшли до рейтингу "проривів" Другої ліги

Авторитетний спортивний портал Sportarena.com опублікував рейтинг гравців, які домоглися прогресу у грі протягом минулого сезону у чемпіонаті Другої ліги.

До десятки "проривів" сезону 2019/20 увійшли два гравці "Ниви" — півзахисники Роман Волохатий та Максим Проців.

#5 Роман Волохатий (Нива Тернопіль)

До Ниви грав лише на аматорському рівні — за Кристал (Чортків) та Заводське, зате стрімко прогресував під керівництвом Малика. Граючи чи то атакувального півзахисника, чи то інсайда, чи то фланговика, проявляв такі свої непогані якості, як вміння прориватися між лініями, віддати загострюючий пас чи закидання, вискочити на ударну позицію. При ніби скромній статистиці "гол+пас" (2+2), Волохатий досить корисний у комбінаційній грі Ниви і в 19 років може ще додавати.

#3 Максим Проців (Нива Тернопіль)

У дострокового переможця Групи "А" загалом молодий склад, і, що найбільше дивує, досить молоді лідери. Претендує на цю роль і 19-річний Проців — який, здається, ще зовсім недавно (рік тому) грав у аматорських змаганнях за ДЮСШ Тернопіль. Будучи правим півзахисником за основним амплуа, він може виконати і форварда, і атакувального хавбека. Непогано пробиває стандарти. Може значно покращити статистику "гол+пас" (у недограному сезоні в нього 2+2).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook