Про нас
увійти

"Агронива-ТНПУ" у спарингу перемогла збірну області (U-17)

категорія: Футбол | дата: 20 08 2020
"Агронива-ТНПУ" у спарингу перемогла збірну області (U-17)

Готуючись до другого кола вищої ліги чемпіонату Тернопільської області "Агронива-ТНПУ" з Тернополя, 18 серпня, на стадіоні у парку "Топільче" зустрічалася зі збірною області (U-17) і перемогла суперника з рахунком 4:1, повідомляє АФТ.

Що цікаво, після першого тайму у рахунку вела збірна (U-17), але в другій 45-хвилинці підопічні Василя Івегеша перехопили ініціативу і зуміли відзначитися одразу чотирма забитими голами: Володимир Мостовий, Володимир Онищук, Олександр Томич, Максим Лилик.

"Агронива-ТНПУ" у звітному поєдинку виступала в такому складі: Загурський – В. Івегеш, Чубатий, Сисюк, Возьний – Засєдко, Мостовий, Юркевич, Федчишин, Голодрига – Лилик. На заміну виходили: Онищук, Грегуль, Томич, Валах.

Наступним етапом у підготовчих планах студентської команди стане участь у кубку "Патріотів-2020", який відбудеться цими вихідними у Хусті (Закарпатська область). У перший ігровий день, 22 серпня, тернополяни у півфіналі гратимуть проти чернівецьких студентів. А наступного дня, 23 серпня, виступатимуть у фіналі або в матчі за 3-тє місце, в залежності, яким буде результат півфіналу.
Нагадаємо, старт другого кола вищої ліги чемпіонату Тернопільської області заплановано на 6 вересня. Того дня тернопільська "Агронива-ТНПУ" у гостях мірятиметься силами з бучацьким "Колосом".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook