Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" у компенсований час рятується від поразки

категорія: Футбол | дата: 11 08 2020
Хоростківська "Зоря" у компенсований час рятується від поразки

9 серпня у рамках 9-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області в Хоросткові відбулось гусятинське дербі. До місцевої "Зорі" у статусі лідера завітали "Медообри" із Зеленого.

Зеленяни у випадку перемоги могли піти на перерву лідерами. Вже зі стартових хвилин стало помітно хто задаватиме тон у поєдинку. Активні дії гравців "Медоборів" з використанням флангів призводили до того, що біля воріт господарів раз-по-раз виникали небезпечні моменти. Найреальніші нагоди для взяття воріт суперника отримав Віталій Сакович, який двічі замикав флангові передачі, проте у обох випадках йому забракло влучності. І все-таки на 31-й хвилині "Медобори" втілили свою перевагу у забитий м'яч. Все завдяки їхньому нападнику Дмитру Галадею, який завдяки своїй наполегливості обікрав захисника "Зорі" Андрія Яремчука і вийшовши на побачення з хоростківським кіпером Юрієм Чубою, котрий того дня святкував День народження, не залишив останньому шансів (0:1). Що ж до господарів, то вони лічені рази протягом першого тайму були з м'ячем на половині поля опонентів. Отримали один момент, коли на виході не впевнено зіграв Дмитро Карасьов, проте його підстрахували партнери-захисники. Другий тайм знову активніше розпочали гості. Два дуже хороші моменти отримав Фархат Черкезов, який виходив віч-на-віч з голкіпером, проте двічі схибив. Ще одну хорошу можливість відзначитись мав Сергій Полянчук, проте і він з вигідної позиції пробив вище воріт. Гості виглядали симпатичніше і впевненіше і другий гол від "Медоборів" у ворота "Зорі" назрівав, проте так і не дозрів. Господарі, які протягом усього матчу в атаці виглядали дуже блідо, свій єдиний шанс отримали вже у компенсований час і використали його сповна. На четвертій компенсованій хвилині хвилині Микола Куріцький на дальній стійці замкнув флангову передачу від рідного брата Сергія і пробивши під поперечину зрівняв рахунок у матчі (1:1).

Цілком виграшна гра для "Медоборів", проте підвела реалізація, яка вилилась у першу втрату очок після чотирьох поспіль перемог. Як наслідок зеленяни поступилися першим рядком турнірної таблиці великогаївському "Агрону" і зрівнялися за очками з теребовлянською "Нивою" та тепер з останніми ділять другий-третій рядок турнірної таблиці.

"Зоря" (Хоростків) – "Медобори" (Зелене) – 1:1 (0:1)

9 серпня. Хоростків. Стадіон "Харчовик". 28 град.

Арбітр – Ігор Садковський (Теребовля), асистенти – Ігор Скуба (Скалат), Андрій Стасюк (Ланівці).

Спостерігач арбітражу: Едуард Карапетян (Тернопіль).

"Зоря": Чуба, Глухан (Скотецький, 46), Бадеме, Бодак, Яремчук, Ватраль, Сливка, Павлік (Войтович, 71), М. Куріцький, С. Куріцький, Сокіл-к.

"Медобори": Карасьов, Козовик, Щербатюк, Клекот, М. Мельник, Галадей (Денькович, 58), Кондзьолка-к, Сакович, Ціх (Черкезов, 46), Бойчук, Полянчук.

Голи: Микола Куріцький (90+4) – Дмитро Галадей (31).

Попереджені: А. Яремчук (41), Г. Бадеме (62), Р. Ватраль (68), О. Скотецький (87) – І. Козовик (47).

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook