Про нас
увійти

"Агрон" запросив новачка з досвідом виступів у збірній України (U-17)

категорія: Футбол | дата: 01 08 2020
"Агрон" запросив новачка з досвідом виступів у збірній України (U-17)

Діючий чемпіон Тернопільської області – великогаївський "Агрон" після шестиматчевої безвиграшної серії (два матчі у чемпіонаті та кубку області і два – в аматорській лізі) вирішив укріпити свій склад і в останній день трансферного вікна дозаявив 23-річного атакувального півзахисника Андрія Капеляна.

Капелян пройшов усі вікові групи донецького "Шахтаря" у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України (ДЮФЛ). У 2012-13 рр. виступав за збірну України (U-17), в складі якої провів 10 поєдинків і відзначився одним забитим м’ячем у ворота однолітків з Польщі.

У дорослому футболі на професійному рівні Андрій Капелян виступав за ФК "Олександрія", ФК "Тернопіль", "Зірка" (Кропивницький), "Нива" (Тернопіль).

З літа 2018 року Капелян грає у чемпіонаті Тернопільської області. Першою його командою була "ДСО-Поділля" (Тернопільський район), а останніх півтора сезони він захищав кольори підволочиського "Збруча-Агробізнес". У минулому чемпіонаті за цю команду він відзначився п’ятьма забитими м’ячами, а в чемпіонаті 2020 року у шістьох матчах точними ударами не відзначився.

Джерело: АФТ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook