Про нас
увійти

"Нива" – "Калуш". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 19 10 2019
"Нива" – "Калуш". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у 16-му турі Другої ліги буде ФК "Калуш". Матч відбудеться на міському стадіоні у Тернополі 19 жовтня о 15:00.

Досі "Нива" ще не обігрувала "Калуш" на власному полі. У минулому сезоні калушани здобули вольову перемогу у Тернополі 1:2. Щоправда, тоді команду очолював нинішній наставник тернополян Василь Малик.

"Калуш" доволі успішно стартував у новому сезоні, продемонструвавши чотириматчеву серію без поразок (дві перемоги та дві нічиїх). Проте домашня поразка саме від "Ниви" розпочала серію невдач для команди з Івано-Франківщини. Наразі у результатах "Калуша" не спостерігається стабільності. Приміром, в останніх трьох зустрічах чемпіонату наші суперники здобули перемогу, поразку та нічию. У попередньому турі "Калуш" наприкінці матчу врятував одне очко у домашньому протистоянні з аутсайдером — "Оболонню-Бровар-2".

Такі результати змусили керівників клубу до перестановок на тренерському містку. Напередодні матчу у Тернополі новим головним тренером "Калуша" призначили відомого спеціаліста Степана Матвіїва. На цьому посту він змінив Василя Качура, який увійшов до тренерського штабу нового керманича.

У складі обох команд перед матчем є кадрові втрати. У "Калуша" вони пов'язані із дискваліфікаціями. Червоні картки за підсумками попереднього туру отримали голкіпер Єгор Попович та захисник Ігор Поручинський. У "Ниви" втрати пов'язані із травмами. Через струс мозку, отриманий у Житомирі, не зможе вийти на поле Андрій Різник. А на одному з тренувань коліно ушкодив Ігор Кохман, який наразі вибув на невизначений термін.

Уболівальники "Ниви", які не зможуть потрапити на стадіон, за перипетіями поєдинку зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, 16 тур

"Нива" – "Калуш"

19.10.19, м. Тернопіль, 15:00

Арбітр — Степан Лапко (Львів)

Асистенти арбітра — Андрій Лікаренко (Київ), Володимир Алавук (Київ)

Четвертий арбітр — Володимир Федунець (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Руслан Марченко (Чернігів)

Матч першого кола: "Калуш" – "Нива" 1:3

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook