Про нас
увійти

"Нива" – "Поділля". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 31 08 2019
"Нива" – "Поділля". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" у шостому турі Другої ліги буде хмельницьке "Поділля". Матч відбудеться на міському стадіоні у Тернополі 31 серпня о 17:00.

Після двох поспіль виїзних матчів у Кубку та чемпіонаті, "Нива" вдруге у новому сезоні зіграє домашній матч. Цього разу суперником тернополян буде ще одна команда із групи лідерів. "Поділля" у п'яти матчах цього сезону здобуло три перемоги та нічию і лише одного разу поступилося. Таким чином підопічні Віталія Костишина ділять 2-4 місця з "Вересом" та "Поліссям", маючи рівну кількість очок, але поступаються за додатковими показниками.

На тижні "Поділля" провело матч другого попереднього етапу Кубка України. Лише у серії пенальті хмельничани поступилися першоліговій "Волині" 4:5. При цьому подоляни зрівняли рахунок наприкінці основного часу (1:1) та провели два додаткові тайми.

Гравці "Ниви" після матчу у Калуші отримали два вихідні дні, а починаючи із вівторка, повноцінно готувалися до домашньої гри. Приємно констатувати, що усі гравці, крім Олексія Литовченка, готові вийти на поле у матчі з "Поділлям". Останнім лазарет покинув Руслан Дедух, якому днями зняли гіпс з прооперованої руки.

Уболівальники "Ниви", які не матимуть змоги перебувати на стадіоні, за перипетіями поєдинку зможуть спостерігати онлайн у мережі YouTube. Посилання на трансляцію будуть розміщені на офіційному сайті клубу та у соцмережах!

Друга ліга, 6 тур

"Нива" – "Поділля"

31.08.19, м. Тернопіль, 17:00

Арбітр — Роман Галіцин (Київ)

Асистенти арбітра — Юрій Кравченко (Львів), Олександр Лапицький (Київ)

Четвертий арбітр — Ігор Садковський (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Василь Маковій (Чернівці)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook