Про нас
увійти

"Минай" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 13 10 2018
"Минай" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 13-му турі Другої ліги буде ФК "Минай" з Ужгорода. Матч відбудеться на стадіоні "Минай-Арена" 13 жовтня о 16:00.

Два місяці пройшло з першої й останньої офіційної зустрічі команд у чемпіонаті. Тоді "Нива" у Тернополі святкувала перемогу 3:2. Для нашої команди це була перша звитяга у чемпіонаті. Повторити своє досягнення цього разу "Ниві" безумовно буде набагато важче.

"Минай" з передмістя Ужгорода стрімко увірвався до когорти професійних клубів і з перших турів заявив про свої амбіції. Команда наразі перебуває у групі лідерів і є одним із претендентів на підвищення у класі. Про амбіції керівництва клубу свідчить і факт запрошення до команди таких іменитих гравців, як Ігор Ощипко та Василь Кобін, які приєдналися до "Минаю" влітку. А, враховуючи наявність у команді таких імен, як Кополовець, Допілка та Микуляк, високий клас "Минаю" очевидний.

В попередньому турі, щоправда, команда із Закарпаття перервала свою триматчеву переможну серію. Минайці на виїзді втратили очки у протистоянні з "Чайкою". При цьому на останніх секундах Василь Кобін не реалізував пенальті. Зазначимо, що у цьому сезоні "Минай" ще жодного разу не поступався у домашніх матчах. Продовжує команда і боротьбу у Кубку України, де незабаром на неї очікує битва із київським "Динамо".

По амбіціях "Ниви" не відставати від щільної групи лідерів, минулого тижня болюче вдарила домашня поразка від "Калуша". На Закарпаття команда вирушила завчасно, за день до проведення матчу. Надії додає і виїзна статистика "Ниви" у цьому сезоні, адже саме дві з трьох перемог у чемпіонаті команда отримала на полі суперників. Крім цього, після відбуття дискваліфікації зможе допомогти команді кращий бомбардир Олексій Литовченко, який влітку двічі розписався у воротах "Миная".

Опоненти напередодні матчу провели передігрове тренування на одному і тому ж полі, що розташоване на території готельного комплексу "Камелот", де проживає "Нива". Майбутні господарі поєдинку тренувалися в обідню пору, а тернополяни — увечері.

Напередодні матчу у обох команд є кадрові втрати. "Ниві" через травму не допоможе Ігор Олексієнко, який не прибув з командою до Ужгорода. Минайці не зможуть розраховувати на послуги Максима Гавриленка, який відбуватиме дискваліфікацію.

Тернополяни за матчем "Ниви" також матимуть змогу спостерігати у режимі онлайн у мережі YouTube. Посилання на пряму трансляцію будуть опубліковані на нашому сайті.

Друга ліга, тур 13

"Минай" – "Нива"

13.10.18, с. Минай, 16:00

Арбітр — Бакулін В. А. (Нова Каховка)

Асистенти арбітра — Дубовий О. С. (Луганськ), Онищук В. О. (Житомир)

Четвертий арбітр — Райда М. М. (Закарпатська обл.)

Спостерігач арбітражу — Біць М. Ф. (Львів)

Матч першого кола: "Нива" – "Минай" 3:2

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook