Про нас
увійти

"Нива" – "Полісся". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 16 09 2018
"Нива" – "Полісся". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у дев'ятому турі Другої ліги буде "Полісся" з Житомира. Матч відбудеться на Тернопільському міському стадіоні 16 вересня о 17:00.

Перше коло чемпіонату "Нива" завершить домашнім матчем проти житомирського "Полісся", яке розташовується у турнірній таблиці на щаблину вище, маючи перевагу у одне очко.

Житомирська команда влітку майже повністю перезавантажила склад. До сезону команду готував Олександр Призетко, але по ходу чемпіонату його на посту головного тренера змінив Анатолій Безсмертний.

Наразі "Полісся" є однією із найбільш миролюбивих команд. У активі команді одразу п'ять нічийних результатів. У попередньому турі триматчева нічийна серія житомирян нарешті перервалася. Завдяки голу нападника Вадима Шавріна, "Полісся" вдома мінімально здолало "Чайку".

"Нива" до протистояння із "Поліссям" готувалася у звичному режимі на тренувальних полях клубної бази "Ватра". У сьогоднішньому матчі все ще не допоможе команді дискваліфікований Олексій Литовченко, а також травмований Ярослав Волошин. Однак зможе зіграти Андрій Герт, який два попередні матчі пропустив через ушкодження. Також повернувся до активних тренувань Роман Жмурко.

Зазначимо, що обидві команди напередодні провели передматчеве тренування на міському стадіоні.

Тернополяни за матчем "Ниви" також матимуть змогу спостерігати у режимі онлайн у мережі YouTube.

Друга ліга, тур 9

"Нива" – "Полісся"

16.09.18, м. Тернопіль 17:00

Арбітр — Заброда К. В. (Київ)

Асистенти арбітра — Алавук В. Ю. (Київ), Парасунько О. В. (Київ)

Четвертий арбітр — Садковський І. В. (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Скрипак С. В. (Київська обл.)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook