Про нас
увійти

Лідерські розбірки завершилися на користь "Агрона-ОТГ"

категорія: Футбол | дата: 22 06 2018
Лідерські розбірки завершилися на користь "Агрона-ОТГ"

ФК "Бережани" показав одну з кращий у сезоні ігор, яка… очків до турнірної таблиці не принесла. У центральному матчі 8-го туру вищої обласної ліги  бережанська команда на власному полі поступилася лідеру – великогаївському "Агрон-ОТГ" – 2:3.

Вже по початку матчу гості повели у рахунку. Лівий захисник "Агрону" Віктор Ковалик зробив подачу з кутового. Бережанець Іван Абрамець ударом головою вибив м’яча на лінію карного майданчика.  На м’ячі першим був Руслан Луцик, який в один дотик потужно пробив по під самісіньку стійку. (0:1). Бережанець Тарас Стирчак ударом зі штрафного за метрів 25-ть до воріт забив гол-красень у дальню від голкіпера Руслана Мазура "дев’ятку", тим самим вирівняв рахунок на футбольному полі (1:1). А Ростислав Чиряк відзначився голом у роздягальню. З середини поля Ростислав отримав м’яча на правому краю атаки, з ним він увійшов до штрафного майданчика і не роблячи зайвих рухів пробив у дальній від голкіпера кут воріт (2:1).

Однак навіть нічийного рахунку бережанці не втримали. Вже в другому таймі спершу Арсен Кривобедий ударом щокою з близької відстані спіймав голкіпера ФК "Бережани" Андрія Гараса на протиході, зрівнявши рахунок у матчі (2:2). А незадовго знову пішла подача справа, знову господарі невдало намагалися вибити м’яча від свої воріт. М’яч дістався до Андрій Пастернака і той метрів з 20-ти за великого скупчення гравців, які закривали голкіперу огляд, приніс своїй команді, як згодом виявилося перемогу (2:3).

Навіть за такого розвитку подій на футбольному полі господарі мали зрівнювати рахунок. В одному з моментів Віталій Бодак втік віч-на-віч з голкіпером. Польовий гравець перекидував м’яча через Руслана Мазура і той зіграв руками за межами карного майданчика. За фол останньої надії голкіпер залишав футбольне поле. Одразу Тарас Стирчак завдав удару зі штрафного і потрапив м’ячем у поперечину. А ще в одному епізоді у карному майданчику Ростислав Чиряк переграв трьох захисників і замість того, щоб віддати одному Андрію Гарасу (кіпер ФК "Бережани", який на останніх хвилинах теж підключався до атак своєї команди), пробив сам і голкіпер, цього разу вже Іван Рогаль, ліквідував небезпеку. В атаках бережанців так і завершився цей цікавий та драматичний поєдинок…

ФК "Бережани" – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 2:3 (2:1)

17 червня. Бережани. Стадіон "Нива". 500 гл. +20 град.

Судді: Ігор Садковський (Теребовля), Ігор Скуба (Скалат), Андрій Стасюк (Ланівці).

Спостерігач арбітражу: Едуард Карапетян (Тернопіль).

ФК "Бережани": Гарас, Мострянський-к, Кушлик, А. Бойчук, Бадеме (Адамович, 59), Стирчак, А. Засєдко, Абрамець (Легета, 55), Бодак, Чиряк, Мацалап.

"Агрон-ОТГ": Мазур-к, Андрієшин, Лук’янов, Ковалик, Т. Семенець, Пастернак, Кривобедрий (Гаврилюк, 78), Луцик (Лівіцький, 86), Штанкевич (Гурін, 62), М. Когут (Р. Мельник, 60), Дорі (Рогаль, 73).

Голи: Руслан Луцик (2), Тарас Стирчак (22), Ростислав Чиряк (44), Арсен Кривобедрий (54), Андрій Пастернак (61).

Попереджені: А. Пастернак (46), А. Дорі (73), А. Засєдко (79), П. Адамович (84), В. Бодак (90).

Вилучений: Р. Мазур (70).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook