Про нас
увійти

Підручний: "Я думаю, що у нас завжди є запас в стрільбі"

категорія: Футбол | дата: 17 01 2018
Підручний:

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний проаналізував виступ команди на етапі Кубка світу в Рупольдінгу і в черговий раз зазначив, що їхнім основним завданням є гарний виступ на Олімпійських іграх.

ПРО ЕСТАФЕТУ

"Оцінюю не позитивно. Естафета була повністю, ну не те, щоб повністю, але провальною. До третього етапу ми були шостими-сьомими і відрив був не таким великим від лідера. Артем Прима і Сергій Семенов зробили все, що могли. Можна їм поставити п'ятірку за їх гонку. Шкода, що провалив Володимир Семаков. Що стосується мене, то складно судити. Мені було складно боротися і психологічно. Коли ти 21-й, то розумієш, наскільки все погано. Для себе оцінку я ставити не буду. "

ПРО ІНДИВІДУАЛКУ

"Можна сказати, що впоралися на трійку. Якщо брати в загальному команду, то ми показали непоганий хід, якщо брати по відставання навіть від того самого Йоханнеса. Ми не так багато йому програли ногами. Те, що не впоралися зі стрільбою, - це, звичайно, мінус для нас. "

ПРО РУПЛЬДИНГ

"Я думаю, що у нас завжди є запас в стрільбі. Чомусь у нас не виходить вона. Думаю, над нею потрібно більше працювати. На рахунок ходу ... Якщо брати мене особисто, то я думаю, що я перебуваю в більш-менш нормальній формі, як для себе. "

ПРО СЕМЕНОВА

"Думаю, трошки краще, ніж він виглядав в Хохфільцені, але це далеко не його стан. Це навіть не половина того результату, який він може показувати."

ПРО МАС-СТАРТ

"Якщо розглядати ситуацію глобально, то ми не ставили завдання потрапити в мас-старт. Ми планомірно готуємося до Олімпіади. Виходить у нас ця підготовка чи ні - ми зараз далі будемо аналізувати і робити, можливо, якісь корективи в підготовку. Але, перш за все - це Олімпіада."

Відзначимо, що в Рупольдінгу Підручний посів 41 місце в індивідуальній гонці, допустивши три промахи. Кращий результат в складі нашої команди показав Артем Прима - 26 місце з двома промахами. У чоловічій естафеті збірна України посіла 15-е місце.

Наступний етап Кубка світу пройде в Антхольці з 18-го по 21 січня. В Італії пройдуть спринти, гонки переслідування і мас-старти.

Джерело: xsport

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook