Про нас
увійти

Самір Гасанов — новий спортивний директор тернопільської Ниви

категорія: Футбол | дата: 02 12 2016
Самір Гасанов — новий спортивний директор тернопільської Ниви

Новим спортивним директором футбольного клубу "Нива" став відомий тренер та футбольний менеджер — Самір Назімович Гасанов.

Самір Гасанов уже працював у тернопільській "Ниві" у 2007-2008 роках, виконуючи обов'язки головного тренера команда, а також був помічником головного тренера Юрія Коваля.

Останнім місцем роботи спеціаліста була кропивницька "Зірка", яку Самір Гасанов покинув у серпні цього року. У "Зірці" він працював на посадах тренера, а останні півтори року займав посаду спортивного директора.

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

Самір Назімович Гасанов

Дата народження — 9 вересня 1967 року

Місце народження — м. Кіровоград (нині — Кропивницький)

Ігрову кар'єру розпочав у 1989 році у складі кіровоградської "Зірки". Також у його кар'єрі є виступи за такі клуби, як "Сіріус" (Кривий Ріг), "Водник" (Херсон), "Хімік" (Сєвєродонецьк), "Зоря-МАЛС" (Луганськ), "Поліграфтехніка" (Олександрія), "Закарпаття" (Ужгород), "Металург" (Нікополь).

Виступав на позиціях півзахисника та нападника.

Тренерську кар'єру теж розпочав у кіровоградській "Зірці" у 2003 році. Після чого тренував луганську "Зорю", тернопільську "Ниву", ПФК "Олександрію", дніпродзержинську "Сталь", кіровоградську "Зірку" та клуби з Узбекистану — "Машал" та "Насаф".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook