Про нас
увійти

Борці з Тернопілля вдало виступили на Міжнародному турнірі з вільної боротьби у Львові

категорія: Єдиноборства | дата: 16 03 2021
Борці з Тернопілля вдало виступили на Міжнародному турнірі з вільної боротьби у Львові

Впродовж двох днів у Львові, в легкоатлетичному манежі з велотреком Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, тривав ІХ Міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту України міжнародного класу, чемпіона cвіту та Європи Ігоря Первачука, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Цього року цей престижний спортивний захід зібрав понад шістсот учасників з усіх куточків нашої держави та збірних Вірменії, Франції, Молдови, Словаччини, Литви, які змагались у двох вікових групах (юнаки і дівчата 2006-2008 р.н. і юніори 2001-2003 р.н.). Участь у турнірі взяла і команда Тернопільської області, у складі якої виступали понад тридцять борців із Тернополя, Борщева, Скали-Подільської, Збаража, Вишнівця, Теребовлі і Шумська.

У змаганнях серед юнаків та дівчат срібну медаль у ваговій категорії до 41 кілограма завоював Назар Бовтун із Вишнівця, який тренується під керівництвом Олега Борисевича і Петра Короля.

Також «срібло» і у здобутку представниці Тернопільської ОДЮСШ із літніх видів спорту, вихованки Сергія Кондратенка, Надії Шимків у ваговій категорії 36 кілограмів.

Бронзові медалі за третє місце у своїх вагових категоріях завоювали Олександр Смакула зі Збаража (тренер Олександр Шафранський) і Катерина Кондратенко з Тернополя, яка в ОДЮСШ із літніх видів спорту тренується під керівництвом батька Сергія Кондратенка.

За крок від нагород, здобувши п’яті місця, зупинилися Владислав Модний із Вишнівця, тернополянин Володимир Кутник та Артем Тісногуз із Борщева.

Серед юніорів у ваговій категорії до 125 кілограмів срібну нагороду виборов Олександр Хруленко, якого нині тренує Дмитро Патиковський. У фіналі наш земляк поступився чемпіонові Європи з Вірменії.

Бронзовими ж призерами стали Юрій Вовк із Збаража (тренер Петро Король), Юрій Чорний та Артур Баран з Теребовлянщини, які нині навчаються у Львові, проте удосконалюють свою спортивну майстерність під керівництвом Володимира Перхалюка.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook