Про нас
увійти

Біатлоніст з Тернопільщини Тарас Тарасюк – переможець всеукраїнських змагань серед юнаків та дівчат

категорія: Біатлон | дата: 27 02 2023
Біатлоніст з Тернопільщини Тарас Тарасюк – переможець всеукраїнських змагань серед юнаків та дівчат

Біатлоністи з Тернопільщини боряться за перемогу на всеукраїнських змаганнях серед юнаків та дівчат, присвячених загиблим захисникам України.

Змагання тривають на навчально спортивній базі "Тисовець".

Тернопільщину на всеукраїнських змаганнях представляють юні біатлоністи з Тернопільської обласної ДЮСШ з біатлону та ДЮСШ-"ОЛІМП" Великоберезовицької селищної ради.

Протягом перших двох днів спортсмени змагались у спринтерських гонках. У категорії "середні юнаки та дівчата" учні ДЮСШ з біатлону Артур Марченко фінішував на 4 позиції, Ірина Гуцуляк – на 5 позиції.

"У другий змагальний день в категорії "молодші юнаки" перемогу здобув наш учень Тарас Тарасюк, а срібним призером став Костянтин Марценюк. Серед "молодших дівчат" Олена Доценко фінішувала на 7 позиції, Анастасія Змарко – на 9 позиції. Вітаємо переможців, призерів та їхніх тренерів Назарія Бурика, Василя Тарасюка та Ігоря Починка", - розповіли у ТО ДЮСШ з біатлону.

У ТОП-6 фінішував учень ДЮСШ-"ОЛІМП" Максим Підручний. Спортсмен здобув почесне 5-те місце. Тренери: Михайло Кручовий, Назарій Бурик.

Також спортсмени виборюватимуть титул найкращих в індивідуальних гонках протягом двох днів.

Джерело: Тернополяни

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook