Про нас
увійти

Дмитро Підручний проведе "Різдвяну гонку" в німецькому Рупольдінгу

категорія: Біатлон | дата: 24 12 2021
Дмитро Підручний проведе "Різдвяну гонку" в німецькому Рупольдінгу

Організатори біатлонної шоу-гонки Biathlon World Team Challenge, яка також відома як "Різдвяна гонка", назвали повний список учасників старту в 2021 році. Усього за перемогу змагатиметься 10 пар.

На дистанцію підуть дві команди з Німеччини, також будуть представники Італії, Австрії, України, Чехії, Канади, Швейцарії, Росії та Фінляндії.

Чинними переможцями є пара з росії Буртасова / Єлісеєв, а також у гонці змагатимуться експереможці Вірер / Гофер. Пропустять Biathlon World Team Challenge представники Норвегії та Франції, не стартуватиме також Франциска Пройсс, яка була заявлена у команді "Німеччина-1".

У 2021-му в складі українського тандему змагатимуться Дмитро Підручний та Юлія Джима. Для обох це третя гонка такого формату в кар'єрі. При цьому Підручний завжди виступав у складі збірної України, тоді як Джима одного разу бігла в змішаній парі разом із Міхаелем Решем із Бельгії.

Гонка відбудеться у вівторок, 28 грудня, і складатиметься з двох частин змішаної естафети: масстарту та переслідування. Переможці визначатимуться безпосередньо у переслідуванні.

Початок масстарту о 19:00 за київським часом, переслідування - о 20:00.

Традиційно "Різдвяну гонку" мав прийняти стадіон у німецькому Ґельзенкірхені. Однак уже другий рік поспіль змагання проводитимуть у іншому німецькому місті - Рупольдінгу, без глядачів. Це пов'язано з пандемією COVID-19.

Джерело: Суспільне

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook