Про нас
увійти

Спортсмени з Тернопільщини "взяли" перші місця на чемпіонаті України з біатлону

категорія: Біатлон | дата: 20 12 2021
Спортсмени з Тернопільщини "взяли" перші місця на чемпіонаті України з біатлону

На Львівщині продовжується чемпіонат України з біатлону серед юнаків і дівчат до 18 років.

В перший день змагань спортсмени з Тернопільщини здобули перші перемоги.

Як повідомляє Біатлон Тернопільського Краю, Назарій Парадовський із Шумщини став чемпіоном України в короткій індивідуальній гонці з чотирма вогневими рубежами серед юнаків старшої вікової групи. Спортсмен зробив всього три промахи із двадцяти пострілів.

Фінішувала першою й Тетяна Тарасюк. У гонці переслідування з чотирма вогневими рубежами, серед дівчат середньої вікової групи, спортсменка випередила другого призера більше від на 1 хв 30 сек. та допустила лише два промахи із двадцяти пострілів. В короткій індивідуальній гонці першого дня змагань вона фінішувала лише шостою.

Дівчата старшої вікової групи в індивідуальній гонці показали наступні результати: Ірина Тарасюк фінішувала п’ятою, Катерина Ільницька – восьмою та Іванна Драбик – п’ятнадцятою. Кожна з них внесла всій вклад в досягнення команди.

19 грудня відбудеться естафетна гонка у дівчат, а завершать турнір гонки з масовим стартом серед юнаків і дівчат. Бажаємо нашим спортсменам успішних стартів та переможних фінішів в наступні дні змагань.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook