Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Переживав за те, щоб сьогодні зі спиною все було добре"

категорія: Біатлон | дата: 11 12 2021
Дмитро Підручний: "Переживав за те, щоб сьогодні зі спиною все було добре"

У вчрпашній гонці Дмитро Підручний був найшвидшим на дистанції, і це не зважаючи на те, що напередодні спортсмена турбувала спина. Як біатлоніст оцінив гонку – читайте у його коментарі для сайту biathlon.com.ua.

-  Діма, після Остерсунду прогнозовано форма покращилась. Як тобі сьогодні біглося?  

-  Хід сьогодні був досить хороший. Я вже казав, що з кожним стартом буду додавати, і поки це виходить. Сьогодні лижі добре працювали впродовж всієї гонки, це також допомогло боротися на лижні. Шкода, що два промахи, до того ж останніми пострілами.

Сьогодні на стрільбі були достатньо складні погодні умови, складно було стріляти. Звичайно, можна було і в «нуль» працювати, але трішки не вистачило.

-  Ти вчора зазначав, що відчуваєш деякі проблеми зі спиною. Під час гонки вона тебе не турбувала?

-  Сьогодні практично не відчував проблем зі спиною. Після естафети в Остерсунді було дуже важко, тому що на ній я виклався на повну, зробив все, що міг.  У переслідуванні втома і холод вплинули на спину, мені було складно. Після переїзду ця проблема також трішки відчувалась, тому перші дні в Хохфільцені відновлювався і, звичайно, переживав за те, щоб сьогодні зі спиною все було добре. Але, на щастя, проблем не відчував.

-  Минулорічні результати спринту тут, у Хохфільцені, не згадував перед стартом?

-  Тут були як погані гонки, так і хороші (посміхається): перший етап був провальний, а ось на другому був шостим. Але ні, не згадував, тому що гонка проходить, і ти налаштовуєшся на новий старт. Згадувати результати минулих років не завжди добре в психологічному стані.

-  В якому стані була траса сьогодні, тому що вчора через снігопад вона була дуже м’якою…

-  Сьогодні траса також достатньо м’яка, не жорстко вкатана, тому було не легко бігти. На дистанції доводилося постійно вибирати місця там, де траса жорсткіша, відповідно пересуватися було не легко.

-  Успіхів у завтрашньому переслідуванні, Діма!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook