Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Складно було контролювати постріл"

категорія: Біатлон | дата: 03 12 2021
Дмитро Підручний: "Складно було контролювати постріл"

Дмитро Підручний став найкращим з українців за результатами спринтерської гонки на ІІ етапі Кубка світу в шведському Остерсунді.  Як спортсмен оцінив свій старт – читайте у флеш-коментарі.

- Дмитре, не вдається поки що спрацювати на «нуль». Можеш пояснити чому?

- Так вийшло – допустив помилку (посміхається). Думаю, трішки зарано натиснув, але подивлюсь за аналізом гонки де був промах: я відзначив, що він пішов на «десяту»-«одинадцяту» годину. Сьогодні дуже холодно, на стрільбі пальці не те що зовсім замерзли, але було не дуже комфортно - спусковий гачок було важко відчувати, тому трохи складно було контролювати постріл.

- Сьогодні тобі знову вдалось грамотно розподілити сили, щоб з кожним колом все додавати і додавати.

- Як я вже і казав минулого разу, я часто так біжу, що з кожним колом додаю, а на останньому видаю весь запас сил, який є. Сьогодні, загалом, теж так вийшло. Біглося краще, ніж під час попередніх гонок. Думаю, що з кожним стартом набираю все більшу швидкість. Сподіваюсь, що сьогодні з одним промахом буду трішки вище, ніж у минулій гонці з нулем (посміхається).

- На естафету можемо сподіватися, що ти будеш у ще кращій формі?

- Думаю, так (сміється). На трасі я себе почуваю добре: є сили, бажання, але через об’єктивні причини мені не вдалося набрати  потрібної форми на початку сезону, тому поки що ще не вистачає швидкості. Але як нещодавно в інтерв’ю сказав Легрейд: «Французам і шведам, напевно, забули сказати, що Олімпійські Ігри не в грудні, а в лютому» (сміється). Тому, думаю, до лютого я наберу свою оптимальну форму (сміється).

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook