Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Думаю, з кожним стартом швидкість буде проявлятись більше"

категорія: Біатлон | дата: 28 11 2021
 Дмитро Підручний: "Думаю, з кожним стартом швидкість буде проявлятись більше"

Дмитро Підручний прокоментував 28-е місце в індивідуальних перегонах на етапі Кубка світу в Естерсунді.

- З чим пов'язані ці промахи... Ну помилявся на вогневому рубежі. На першій лежці останній промах трішки поправка зіграла, габарит, наскільки я знаю, не закрився. На другій лежці зробив вже поправку і всі нулі, без промаху. Перша стійка нормально пройшла, а остання стрільба... не знаю, чи нерви не витримали, чи що. Образливі два промахи. Чесно, не знаю чому були промахи, я не дивився.. треба дивитись, аналізувати, і думати що було не так.

Фізично почував себе доволі непогано, бігти ще в такому темпі виходило, але швидше, чесно кажучи, вже не міг. Можливо, ще не вистачає швидкісної роботи, але думаю, що з кожним стартом швидкість буде проявлятись більше. Тому що дійсно у нас не було контрольних гонок, тому відчути змагальний ритм було ще доволі важко. Ніби міг триматись за суперниками, але як такої хорошої швидкості по трасі ще не було.

Звичайно що хочеться боротися, і я міг би боротися. Але гонка досить довга, і психологічно досить важка. Все рівно, вона мені важко дається. Навіть сьогодні досить не легко було, особливо на трасі:  20 кілометрів це досить багато, але і це треба вміти бігати також.

Біглося в принципі нормально, добре що немає сильного вітру і, загалом, не так холодно. Тут висока вологість, тому промерзаєш нормально. Але не скажу, що цей холод впливав сьогодні на гонку.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook