Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "На трасі було нелегко"

категорія: Біатлон | дата: 15 03 2021
Дмитро Підручний: "На трасі було нелегко"

У змішаній естафеті Дмитро Підручний повернувся на вже звичний для уболівальників четвертий етап. Після завершення гонки спортсмен поділився враженнями від цього старту, а також розповів про останній етап в Остерсунді, який розпочнеться вже у п’ятницю.

- Сьогоднішня гонка видалася для мене досить складною. Скажу, що на трасі було нелегко, але лижі котили дуже здорово. Хоч погодні умови і складні, але організатори посипають трасу селітрою та роблять все, щоб вона була в хорошому стані і не сильно розбивалася. Загалом, гонка хороша, позитивні емоції після неї, тому що в такій конкуренції ми посіли високе п’яте місце, а це досить непоганий результат.

Вже завтра в обід, разом із іншими збірними, чартером вилітаємо у Швецію. Залишається зібратися на останні старти, потрібно ще трішки дотерпіти. Далі, за планом, ще чемпіонат України і, нарешті, довгоочікуваний відпочинок, тому що, як я казав раніше, з кожною гонкою все важче і важче. Сил залишилося вже мало, але, думаю, за ці декілька днів ми зуміємо відпочити, трішки відновитися і в Швеції будемо готові показувати хороші результати.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook