Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Правильно розподілив сили, на відміну від естафети"

категорія: Біатлон | дата: 13 02 2021
Дмитро Підручний: "Правильно розподілив сили, на відміну від естафети"

Дмитро Підручний, попри два промахи, показав непоганий результат у спринті – двадцять третє місце. Одразу після фінішу спортсмен розповів про те, як біглося в першій особистій гонці чемпіонату світу.

- Дмитре, як почував себе сьогодні на трасі? Бачили, що додавав з кожним колом. Що сталося на вогневому рубежі?

- На трасі сьогодні добре себе почував - правильно розподілив сили, на відміну від естафети. З першого кола розпочав рівномірно і з кожним колом почав додавати, додавати. Думаю, що показав досить непогане фінішне коло. На жаль, допустив два промахи... Не знаю, чому так, але, на жаль, маємо те, що маємо. І дуже шкода, що з таким, гадаю, досить непоганим ходом сьогодні два промахи, які були зайвими - без них можна було поборотися за більш високі місця.

- У тебе відставання 1 хвилина і 5 секунд. Що ти можеш сказати стосовно такого результату і двох промахів? Можливо, було якесь хвилювання після естафети, що там не все вийшло, як хотілося б на стрільбищі?

- Зараз на стрільбищі не сказав би, що було якесь хвилювання - просто допустив дві помилки. Треба розібратися, де і які помилки були, яка їх причина. Як бачимо, в естафеті також була стрільба не впевнена чомусь. Треба проаналізувати, чому так сталося, і виправити це.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook