Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Не скажу, що харчування в Фінляндії погане, але специфічне, на любителя"

категорія: Біатлон | дата: 16 11 2020
Дмитро Підручний: "Не скажу, що харчування в Фінляндії погане, але специфічне, на любителя"

Біатлоніст збірної України Дмитро Підручний розповів про побут на зборах у фінському Вуокатті.

- Ви живете в готелі? Чи є якісь інші збірні разом з вами? Де і як ви харчуєтеся?

- Ми живемо в готелі, на нашому поверсі проживає тільки наша команда, основна, більше нікого немає. Тут є окремий вхід, через вулицю. Ми ні з ким не контактуємо, не ходимо по інших поверхах. Тому, у нас немає ніякого контакту: ні з командою Б, ні з іншими.

Щодо харчування, то перші 10 днів ми харчувалися окремо, нам привозили їжу, а вже після 10 днів перебування в Вуокатті, після отримання негативних тестів на коронавірус, ми ходили в їдальню, але в окремий зал.

Ось пройшло два тижні з моменту прибуття сюди, і нам вже дозволено ходити харчуватися в загальний зал, де їдять всі спортсмени. Але туди ходить дуже мало людей, тому досить зручно.

- Валя говорила, що не дуже задоволена тим, як ви харчуєтеся. Що ти можеш сказати з цього приводу?

- Харчування не проблемне, воно швидше специфічне, фінське. Тут переважає їх кухня, багато риби. Не скажу, що воно погане, але специфічне, на любителя.

Якщо мені чогось не вистачає - я йду в великий супермаркет, який знаходиться недалеко від нас, в п'ятистах метрах, де можу купити все, що мені потрібно. До того ж, у кожного в номері є кухня, тому якщо мені щось потрібно - я без проблем собі це приготую. З цим проблем у мене немає, мене все влаштовує, - сказав Підручний.

Джерело: ua.tribuna.com

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook