Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Велика честь бути визнаним сенсацією року"

категорія: Біатлон | дата: 10 03 2020
Дмитро Підручний: "Велика честь бути визнаним сенсацією року"

У понеділок, 9-го березня, в Києві пройшла щорічна церемонія вручення спортивного Оскара "Герої спортивного року". Як підсумок, Дмитру Підручному дісталася премія "Сенсація року" за перемогу на чемпіонаті світу-2019 в Естерсунді, хоча він також претендував і на звання спортсмена року.

- Діма, як себе почуваєш? Що значить для тебе ця нагорода?

- Відчуваю себе добре, можу сказати, що дуже щасливий. Що стосується нагороди, то для мене це визнання людей і велика честь, що українська спортивна сім'я визнала мене сенсацією року.

- Ти буквально вчора видав круту гонку в мас-старті, сьогодні ти в Києві, завтра знову в дорогу на Контіолахті. Як тобі в такому ритмі живеться? Втома накопичується?

- Звичайно, втома за весь сезон вже накопичилася, але тут залишилося буквально два тижні доопрацювати і основний сезон буде завершено. А там залишиться тільки чемпіонат України, який вперше проведемо в Буковелі, де будується новий стадіон. У такому ритмі важко працювати, сезон був дуже насиченим, дуже багато стартів. Але найважче, що багато часу проводжу поза домом і не бачу сім'ї.

- Нагорода додала додаткової мотивації?

- Ну, звичайно.

- Залишилося два етапи. Перед сезоном ти ставив собі якісь конкретні завдання?

- Перед сезоном сам собі поставив за мету - бути в топ-20 загального заліку Кубка світу, поки все йде за планом і постараюся в гонках тільки поліпшити свої результати. Та й взагалі вся команда буде боротися за найвищі позиції, за останні дні ми довели, що можемо це робити.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook