Про нас
увійти

Олена Підгрушна: "Бігла і відчувала, що повністю вимотана"

категорія: Біатлон | дата: 06 03 2020
Олена Підгрушна: "Бігла і відчувала, що повністю вимотана"

Олена Підгрушна, яка фінішувала сьогодні 49-ю в спринті, поділилася враженнями від гонки і від етапу в Нове-Место. який вперше проходить без глядачів.

- Лєна, три промахи - навряд чи ти задоволена такою стрільбою. Не вистачило часу відпочити?

- Напевно. Я сьогодні бігла і відчувала, що повністю вимотана. Останні три дні самопочуття "ніяке". Стрільба не йшла, плюс я на стійці потрапила в порив вітру - боролася з ним, але все одно не влучила першими двома. Думала, буде ще більше помилок (сміється).

- Траса тут важка?

- Ні, траса тут хороша, класна, цікава. Просто сніг зараз такий - немає швидкісної лижні і, звичайно, це ускладнює гонку.

- Вчора говорили з сервісом і з'ясували, що до такої погоди вони вже адаптувалися! Як сьогодні лижі працювали?

- Наші сервісмени зробили сьогодні максимум. Просто сніг такий! Звичайно, коли він свіжий і чистий - лижі летять і зі спуску, і на перекатах. А коли така каша - навіть на відкатці лижі "прилипають" до снігу, і це не від лиж залежить, а від снігу. Думаю, зараз всі мучаються, навіть по техніці спортсменів видно - і близько немає тієї частоти і різкості, як зазвичай буває у дівчат в гонках.

- Етап проходить без уболівальників, але на трибунах є банер з твоїм портретом! Ти бачила його?

- Ні, банера я не бачила (сміється)! Чесно кажучи, мені від відсутності вболівальників на трибунах було ні холодно, ні жарко! Наші українці все одно прорвалися - стоять там в лісочку, кричать і підтримують через сітку (сміється)! Відчуття, як зазвичай, з уболівальниками! Плюс на трасу виходять всі тренера, весь сервіс - і наш, і інших команд. Все одно публіка є, по дистанції ведуть, інформацію дають. Звичайно, з порожніми трибунами відчуття, що чогось явно бракує. Ось фінішувала і думала: "Ззаду там Доротея Вірер їде, раніше трибуни б уже" волали", а зараз - тиша"! Незвично, звичайно!

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook