Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Сподівався, що буде цікавіша контактна боротьба"

категорія: Біатлон | дата: 21 02 2020
Дмитро Підручний: "Сподівався, що буде цікавіша контактна боротьба"

Українці покладали чимало сподівань на одиночний мікст, але не все вийшло так, як хотілося. Детальніше про те, як проходила гонка, від Дмитра Підручного, який поспілкувався з  кореспондентом biathlon.com.ua.

– Дмитре, звичайно, важко показувати високий результат, коли суперники такі, стріляють добре і швидко біжать. Тут, фактично, не було права на помилку. А це дуже складно, коли так… 

– Звичайно, що складно, коли не дають шанс. Але, в принципі, дистанція коротка, можна було боротися з ними. Але що першу естафету, що другу доводилося доганяти і, як наслідок, знову ж таки, стрільба не зовсім вдалася, як хотілося. Важко сказати, чому так. По трасі намагався зробити все можливе і скорочувати розрив. На першому етапі, можна сказати, це вдалося - відіграти шість позицій, по часу досить багато відіграти. На другому, на жаль, суперники були сильніші і, як наслідок… 

– А яка тактика була на цю естафету?

– Явно була тактика не доганяти… Я сподівався, що буде цікавіша контактна боротьба. Не доганяти постійно, а попереду гонки і буде психологічно трохи легше, в тому плані, що не треба думати про те, щоб наздоганяти.

– Як спина сьогодні?

– Дистанція коротка, сказати, що турбувала вона мене, то ні поки що, але це всього лише коло на півтора кілометри, побачимо на довшому колі, чи будуть проблеми. Але поки що ми робимо все можливе, щоб цих проблем не було.

– Уже з естафетою визначилися, хто буде бігти? Ти будеш на останньому етапі, так?

– Це потрібно тренера питати, а не мене.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook