Про нас
увійти

Дмитро Підручний: "Не вдалося відіграти позиції, але не підпустив сильних суперників"

категорія: Біатлон | дата: 19 01 2020
Дмитро Підручний: "Не вдалося відіграти позиції, але не підпустив сильних суперників"

В естафеті в Рупольдингу четвертий етап української збірної традиційно належав Дмитру Підручному. Після фінішу гонки він поділився враженнями від командного результату.

- Дмитре, раніше ти казав, що вважатимеш нормальним, якщо ми боротимемося за шістку і вище. Сьогодні восьмим отримав естафету - восьмим і фінішував. Бачу, що не дуже задоволений результатом. Але виходячи з таких погодних умов…

- Своїм етапом, більш-менш, задоволений. Так, не вдалося відіграти якісь позиції, але не підпустив сильних суперників, які йшли позаду. Там чех і швед були досить сильні, з якими якраз боремося у Кубку націй за 5-6 місце. Тому радий, що вдалося фінішувати попереду них. Стрільбою задоволений - всього 1 промах і швидко стріляв. Думаю, що за рахунок швидкострільності та лише одному додатковому патрону, я і відіграв дещо. А по трасі, в принципі, зробити більше нічого не міг - суперники попереду були занадто далеко, я навіть не бачив нікого. 

- Так, я теж пам'ятаю, що попереду й після тебе по півхвилини було. Самому складніше їхати, ніж в групі… Тобі ж краще у контактних гонках відчувати суперника поряд?

- Звичайно, що краще бігти поруч з суперниками. Люблю й коли стрільба поряд з кимось - так цікавіше, більше емоцій, більше адреналіну. Мене це мотивує. Звичайно, що важливо ще, який саме суперник… Але, в основному, мені подобається стріляти і боротися контакті.

- Загалом, тим, як ти рухався сьогодні по трасі, ти задоволений?

- Подивлюся ще аналіз, але, в принципі, задоволений.

- Багато свіжого снігу насипало? Важко було на спусках-підйомах?

- Траса дуже сильно розбилася. Свіжий сніг перемішався зі штучним. Лижі валяться, постійно провалюються. Важко було знайти рівновагу і триматися добре на лижні.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook