Про нас
увійти

Валерій Лєсніков: "Напевно Анастасію Меркушину ми відправимо на Кубок IBU в Орсблі "

категорія: Біатлон | дата: 11 01 2020
Валерій Лєсніков: "Напевно Анастасію Меркушину ми відправимо на Кубок IBU в Орсблі "

Жіноча збірна України посіла шосте місце в естафеті на четвертому етапі Кубка світу в Обергофі (Німеччина). Тренер команди Валерій Лєсніков оцінив виступ підопічних та розповів про кадрові зміни у складі команди на найближчі етапи.

Про виступ Анастасії Меркушиної

Звичайно, початок у Анастасії Меркушиної не склався, але надалі нам вдалося вийти сухими з води. Хвороба Насті зіграла роль у її виступі, – все ж вона ще не відновилася як слід функціонально. Це все впливає на якість стрільби. Їй дуже важко дався фінішний відрізок, але Настя зробила все від неї залежне у цій ситуації. Таке буває, тож не варто нікого в цьому звинувачувати. Просто слід враховувати цей момент. Звичайно, виправлятимемо ці помилки, щоб не було такого на чемпіонаті світу.

Про підсумок естафети

Шостий результат у такій боротьбі – це дуже добре. Перші три збірні сьогодні, мабуть, були недосяжні. Але ми дуже добре стріляли і хід показували хороший.

Про формування четвірки на естафету в Рупольдингу

На Рупольдинг плануємо зміни у складі естафети. Не буде на цьому етапі запасної спортсменки. Ми дамо їй можливість взяти участь у Кубку IBU – там теж чудова змагальна програма. Тим паче наступні два старти ми розглядаємо як майданчик для формування команди на чемпіонат світу.

Про кадрові зміни в жіночій збірній України

Напевно, саме Анастасію Меркушину ми відправимо на Кубок IBU в Орсблі (Словаччина). П’ятірка, що залишиться, поїде в Рупольдинг. На етап у Поклюці в нас заплановані зміни. Там місця звільняються і найкращих дівчат з Кубка IBU ми запросимо на Кубок світу.

Джерело: UA:БІАТЛОН

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook