Про нас
увійти

Тарас Радь здобув "бронзу" Кубку Світу з біатлону та лижних перегонів

категорія: Біатлон | дата: 19 03 2019
Тарас Радь здобув "бронзу" Кубку Світу з біатлону та лижних перегонів

Ще одну медаль вдалося принести до медальної скарбнички української національної збірної представнику Тернопільського "Інваспорту" Тарасу Радю на фіналі Кубка Світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженями опорно-рухового апарату та вадами зору. В останній день змагань в японському місті Саппоро у класі LW 10-12 (сидячі) в лижних перегонах на дистанції 5 км Тарас завоював бронзову нагороду, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Відтак, у здобутку нашого земляка на цих змаганнях – чотири медалі: срібна нагорода в біатлоні на дистанції 12,5 км, "золото" в біатлоні (спринт) на дистанції 7,5 км, "золото" в лижних перегонах на дистанції 7,5 км та "бронза" в лижних перегонах на дистанції 5 км.

Таким чином, кожен день Кубка для нашого спортсмена ознаменовувався успіхом та медаллю. Відтак, як повідомляє Тернопільський регіональний центр "Інваспорт", за підсумками сезону 2018-2019 років та фіналу Кубка Світу з біатлону, Тарас Радь нагороджений кришталевим Кубком Світу.

А загалом, виступаючи на фіналі Кубка Світу в Саппоро, національна паралімпійська команда України з лижних перегонів та біатлону завоювала 6 золотих, 7 срібних та 10 бронзових нагород і посіла перше місце за загальною кількістю медалей.

Нагадаємо, що Тарас Радь - майстер спорту України міжнародного класу, представник Тернопільського "Інваспорту", студент ІІ курсу факультету фізичного виховання Тернопільського Національного педагогічного університету імені В. Гнатюка. Тренер спортсмена - заслужений працівник з фізичної культури та спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook