Про нас
увійти

Анастасія Меркушина: "У цьому році таких важких трас ще не було"

категорія: Біатлон | дата: 09 03 2019
Анастасія Меркушина: "У цьому році таких важких трас ще не було"

Анастасія Меркушина прокоментувала спринтерську гонку в якій вона фінішувала на 28-у місці.

- Не можу сказати, що гонка повністю вдалася. Є проблеми і недоліки, позначилася і втома вчорашнього дня - вже дуже виклалася в змішаній естафеті, чесно кажучи. А сьогодні заради "себе коханої" так викластися вже не вистачило сил. Звичайно, шкода, що знову не впоралася зі стрільбою. Але намагалася, як могла.

В останній тиждень у мене не зрозуміло, що відбувається з цим першим пострілом. Таке враження, ніби приходжу на рубіж, дивлюся на установку, а стоїть якийсь "блок" - настільки, що мені вже заздалегідь не хочеться стріляти. Сьогодні просто був м'язовий спазм: мене "трусонуло", і постріл полетів в край щита - просто не вгадала час натискання спуску. Хоча, звичайно, не можна вгадувати - потрібно стріляти, але сьогодні дійсно невдало стався спазм м'язу.
 
На трасі, судячи з вигуків тренерів, вони не були задоволені тим, як я штовхалася і взагалі йшла по дистанції. Але я намагалася йти на своєму максимумі. На жаль, на даний момент він не такий класний, як би хотілося, але я сподіваюся, що буду ще розганятися, і відновлю сили завтра в день відпочинку. Тому що естафета була непростою на дуже важкій трасі. У цьому році таких важких трас ще не було. Але я розумію, що зараз не вистачає і підготовки - ми це знаємо і будемо робити висновки в наступному році.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook