Про нас
увійти

Олена Підгрушна: "Досить нас гнобити"

категорія: Біатлон | дата: 06 02 2019
Олена Підгрушна: "Досить нас гнобити"

Українська біатлоністка Олена Підгрушна в соціальній мережі фейсбук вступила в дискусію з вболівальником і пояснила причини останніх невдач.

- Ніхто вже давно на неї не оглядається, адже вже і не пригадують, коли вона [Підгрушна] добігала до фінішу, - написав користувач.

На цей коментар спортсменка відповіла:

- А ви знаєте, що відчуває спортсмен, який відпахав на всі 100% підготовчий сезон, віддавався по максимуму на тренуваннях, а потім організм дає збій і він не може фінішувати в гонках. Не через свою примху чи небажання, а тому, що серце не може працювати на максимальних обертах довше, ніж кілька хвилин (я маю на увазі дійсно максимальні).

Я вмію терпіти, завжди борюся до кінця. Але ... Я людина, мій організм іноді теж дає збій. Я б все віддала, щоб перемагати і бігати нарівні з лідерами. Для цього я тренувалася і готувалася. Але не все залежить від мого бажання і моєї роботи. І вистачить нас гнобити!

Справа навіть не в критиці або підтримки. Це мій шлях, я його вибрала, і йду ним вже 20 років. Мені не потрібні жалість або чиєсь схвалення. Тільки я знаю, скільки віддала спорту, і скільки працюю на результат.

Я теж максималіст. Тому до цих пір не здалася, а виступала в цьому сезоні на Кубку світу не за прізвище, а за виграні контрольні тренування, де чітко заробила своє місце в команді.

Помилки були в підготовці. Тепер ми всі дружно за це платимо. Але ніхто з дівчат не опускає рук. Всі підтримують один одного, і кожна віддає себе біатлону до останньої краплі. Ми готувалися 7 місяців. Неможливо зробити кардинальну зміну в результаті за 1 день. Але ми все одно працюємо і віримо", - написала Підгрушна.

Джерело: tribuna.com

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook