Про нас
увійти

В Підгородньому відбулась Відкрита першість області з біатлону

категорія: Біатлон | дата: 30 01 2019
В Підгородньому відбулась Відкрита першість області з біатлону

Відкрита особиста першість КУТОР "ТОДЮСШ із зимових видів спорту" з біатлону впродовж двох днів, 26-27 січня 2019 року, тривала на навчально-спортивній базі, що в селі Підгороднє Тернопільського району, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Учасниками змагань стали близько ста спортсменів з Тернополя, Лановецького, Шумського, Гусятинського районів, обласної ШВСМ, товариства "Динамо" та ДЮСШ Тернопільського району.

Головний суддя - Назар Бурик.

Як повідомив начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Мацикур: "За два тижні проведем ще і зимовий чемпіонат області, де відберем збірну команду, яка в лютому продовжить боротьбу на чемпіонаті України. Тому змагань у нас проводиться загалом достатньо, бо заплановані на цей рік ще першість ВФСТ "Колос", "Кубок президента федерації", літній чемпіонат області з біатлону на лижо-роллерах та участь біатлоністів у чемпіонаті області з лижних гонок".

Учасники змагались у різних вікових групах – від 2001 року народження і старших до 2010 року народження і молодших у біатлоні та спринті.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook