Про нас
увійти

"Прометей" втретє в сезоні переміг БК "Тернопіль"

категорія: Баскетбол | дата: 08 05 2021
"Прометей" втретє в сезоні переміг БК "Тернопіль"

Прометей переміг вдома Тернопіль у поєдинку регулярного чемпіонату Суперліги Паріматч – 82:63.

Для обох суперників поєдинок ще мав турнірне значення, оскільки підсумкова позиція для кожного ще може змінитися в будь-яку сторону. Тож команди одразу націлилися на результат. Більш зосереджено гру почали гості, які спантеличили господарів ривком 10:0. Та господарі ще по ходу стартової чверті оговталися, перехопили ігрову перевагу та виграли в підсумку 10-хвилинку. Уже в другій чверті помітніше проявилася перевага господарів у реалізації та в грі під щитами. Відтак на велику перерву Прометей забезпечив собі 12 очок переваги.

Однак про остаточну перевагу в грі говорити було зарано. Гості по перерві поступово повернули інтригу, відігравши відставання. Натомість у господарів дочасно через перебір фолів ще наприкінці третьої чверті завершив гру один з найрезультативніших – Липовий. Та за шаленої підтримки трибун у господарів вдало складалася гра. Вони й надалі більше й влучніше атакували та краще грали під щитами.

У заключній частині матчу Прометей не дозволив супернику врятуватися, виборовши третю перемогу в сезонній серії та зробивши крок до підсумкового другого місця.

Джерело: ФБУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook