Про нас
увійти

БК "Тернопіль" – БК "Запоріжжя". Анонс матчу

категорія: Баскетбол | дата: 01 11 2020
БК "Тернопіль" – БК "Запоріжжя". Анонс матчу

Сьогодні, 1 листопада, БК "Тернопіль" зіграє проти БК "Запоріжжя" в рамках Суперліги Паріматч.

Поєдинок сусідів по турнірній таблиці. Також єднає суперників те, що в останніх матчах вони програли. Запоріжці зазнали вдома першої поразки в сезоні, поступившись Київ-Баскету. Тернополяни в драматичній боротьбі на останніх секундах програли на виїзді Прометею.

Обидві команди вдало стартували в Суперлізі Паріматч. Тернополяни при цьому дебютували в дивізіоні й виправдовують високі очікування. Тож з мотивацією та налаштованістю на боротьбу в обох команд все має бути добре.

На серйозності наступного суперника загострив увагу напередодні тренер БК Запоріжжя Валерій Плеханов: «У Тернополі всі гравці пройшли Суперлігу, тому новачками їх вважати не варто. Там зібрані дуже якісні легіонери, до речі, двох із трьох я розглядав як кандидатів у нашу команду перед цим сезоном. Я слідкував за Боуі, який дуже пристойно відіграв минулий сезон у Литві, переглядав Уорда, але всерйоз до контракту справа не дійшла. При цьому український ростер у Тернополя – один з найкращих в Суперлізі. Можливо не наймолодший, проте найдосвідченіший точно. На всіх позиціях зібрані високоякісні виконавці, тому нас чекає ще одне дуже важке протистояння, зважаючи на кадрові проблеми».

Запоріжжя – Тернопіль

Запоріжжя. ПС Юність

Початок матчу – 14:00

Трансляція – YouTube ФБУ

Джерело: ФБУ

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook