Про нас
увійти

Віталій Степановський: "Дякуємо "Тернополю", що пішов нам на зустріч"

категорія: Баскетбол | дата: 06 01 2020
Віталій Степановський: "Дякуємо "Тернополю", що пішов нам на зустріч"

Тренер чемпіонів України, "Хіміка" з Южного, підсумував повторний чвертьфінальний матч проти "Тернополя", в якому його команда здобула перемогу 84:61 і вийшла у "Фінал чотирьох" турніру.

- Незалежно від того, з ким граєш, повинен виходити і виконувати свою роботу, - каже пан Степановський. - Нам вдалася хороша перша половина. Так, "Тернопіль" - команда вищої ліги. Але там досвідчені гравці. Крім того, ці матчі для нас були дуже важливими. Ми свідомо поставили ці поєдинки саме на ці дати, щоб заповнити паузу в чемпіонаті. Дякуємо "Тернополю", що пішов нам на зустріч. То за умови, що в них зараз пауза і, може, матчі саме в цей час незручні якраз їм.

Добре, що ми вийшли у "Фінал чотирьох". Далі буде видно. То Кубок, на кожну гру треба налаштовуватися окремо. Безперечно, усі команди, які потраплять у "Фінал чотирьох", захочуть виграти трофей. Ми для цього теж прикладемо максимум зусиль. Далі по плану – 9 січня матч із "Харківськими Соколами". У їхньому складі – два нових гравці, які раніше з нами не грали. Будемо їх розбирати.

Джерело: БК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook