Про нас
увійти

Чортківські баскетболісти обіграли діючих чемпіонів та піднялись у таблиці

категорія: Баскетбол | дата: 13 11 2019
Чортківські баскетболісти обіграли діючих чемпіонів та піднялись у таблиці

З 8 по 10 листопада проходив черговий тур Юнацької баскетбольної ліги України, де вже всім відома команда ФСК "Кристал" Чортків знову вразила всю країну, перемігши діючих чемпіонів, що дозволило закріпитись у верхній частині турнірної таблиці, повідомляє Чортківська міська рада.

Перша гра проти діючих чемпіонів Юнацької баскетбольної ліги – СДЮШОР-16 (Київ) – була неабияким випробуванням для вже досвідченої та зіграною чортківської команди. До останніх секунд не було зрозуміло, хто ж більше заслуговує на перемогу. Шальки терезів постійно перехилялись то в одну, то в іншу сторону. Наприкінці останньої чверті за п’ять фолів судді видалили лідера "Кристала" Владислава Ніколайчука, котрий закинув 33 очки – половину від загального результату! Втім, навіть без лідера чортківчани, програючи 5 очок, змогли переламати хід гри та мінімально перемогти – 66:64!

Другий ігровий день видався не таким вдалим, як попередній. Програвши першу чверть проти БК "Черкаські мавпи-ОСДЮСШОР" (Черкаси), "кристалівці" протягом всієї гри намагались відігратись. На жаль, у завершальній частині гри більш досвідчені черкащани пішли у відрив та у результаті впевнено перемогли – 57:71.

В останній грі "Кристалу" протистояла команда КСЛІ (Київ), яка до зустрічі із чортківчанами програла лише раз. Нашу команду хороша статистика опонентів зовсім не бентежила, ба більше – "Кристал" дуже впевнено протягом всієї гри вів у рахунку, у результаті – спокійні 76:63.

Таким чином, у верхній частині турнірної таблиці важко виділити лідера, адже щільність шалена:

1. СДЮСШОР-5 (Дніпро) – 11 очок

2. СДЮШОР-16 (Київ) – 11 очок

3. СДЮСШОР-2 ім. Літвака (Одеса) – 11 очок

4. "Кристал" (Чортків) – 10 очок

5. Черкаські мавпи-ОСДЮСШОР (Черкаси) – 10 очок

6. КСЛІ (Київ) – 10 очок

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook