Про нас
увійти

Баскетбольний клуб "Тернопіль" поповнили нові гравці

категорія: Баскетбол | дата: 13 09 2019
Баскетбольний клуб "Тернопіль" поповнили нові гравці
За останній рік дещо змінився діючий склад БК "Тернопіль-ТНЕУ" - четверо баскетболістів залишили лави гравців, а натомість команду поповнила така ж кількість нових перспективних спортсменів.

Як розповів головний тренер БК "Тернопіль-ТНЕУ" Ігор Білоус, керівництво баскетбольного клубу і тренерський штаб – відкриті до прийому нових гравців, які бажають випробовувати свої сили у команді та розділити успіхи перемог.

—  До нашої команди входять як старші за віком гравці, так і студенти. Зокрема, за останній період саме молодь додалась до складу. Попередньо залишили команду: Вадим Довідний, Максим Воробйов, Максим Івшин, Микола Краснік. Натомість прийшли: Валерій Анісімов, Іван Дударь, Вадим Биков, Назарій Кісільчук. Хто вчиться у Тернополі й паралельно займається у клубі, змагається. Хто просто тренується. Загалом до команди потрапляє близько 18 гравців. "Тернопіль-ТНЕУ" підсилюють декілька баскетболістів, які мають досвід виступів у суперлізі та вищій лізі.  Щоби опинитися в основному складі, деяким гравцям нашого клубу доводиться пройти немало тренувань, аби набрати форму,наголосив тернопільський тренер.

Ігор Білоус додав, що цього року команда "Тернопіль-ТНЕУ" святкувала вагомі перемоги, які збагатили клуб медалями.

Баскетбольний клуб поповнився солідними здобутками. Так, на Кубку України ми перемогли срібного призера, одного із лідерів національного баскетболу БК "Київ-Баскет". Пізніше у травні виграли другий домашній матч серії за третє місце в Вищій лізі. Тож наша команда стала бронзовим призером чемпіонату України серед команд ліги. У цих змаганнях гравець БК "Тернопіль-ТНЕУ" Микита Найко став кращим форвардом, зазначив тренер.

Ігор Білоус переконаний, що талановиті баскетболісти "Тернополя-ТНЕУ", які цьогоріч відзначились результативними іграми, й надалі вестимуть команду до перемог.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook