Про нас
увійти

БК "Тернопіль-ТНЕУ" приймає команду з Дніпра

категорія: Баскетбол | дата: 10 11 2018
БК "Тернопіль-ТНЕУ" приймає команду з Дніпра

10-11 листопада БК "Тернопіль-ТНЕУ" прийматиме баскетбольний клуб КПЗО "ДОС-ДЮСШ-ДОР" з міста Дніпра.

Суперники тернополян – це, по суті, дефолімпійська збірна України, яка приймає участь у чемпіонаті України для отримання регулярної ігрової практики. Гості з Дніпра на сьогодні провели шість матчів, в яких святкували лише дві перемоги – по одній над дублерами "Київ-Баскету" і "Черкаських мавп". Як наслідок, вони посідають передостаннє місце в турнірній таблиці групи 2.

Дніпряни демонструють значно нижчі показники атакувальних дій, у порівнянні із БК "Тернопіль-ТНЕУ". В середньому за гру вони набирають 65 очок; здійснюють 42 підбирання; 13 результативних передач; 7,2 перехватів і 1 блок-шот.

Для порівняння, аналогічні показники тернопільської команди становлять: 94,8 очок; 50,8 підбирань; 26,4 результативні передачі; 9,4 перехватів і 3,8 блок-шотів.

Окрім цього, при відносно рівних відсотках влучань зі штрафних і з-за дуги, в нашої команди – значно вища влучність із середньої дистанції – 57,0 % проти 38,6 % у гостей.

Не зважаючи на це, дніпровська команда демонструє досить надійну гру в захисті: в середньому за гру вона пропускає лише на 2,2 очки більше за тернополян (76,8 проти 74,6 пунктів).

Нагадаємо, що за результатами зіграних матчів БК "Тернопіль-ТНЕУ" очолює 2 групу чемпіонату із лише однією поразкою у пасиві. При цьому наша команда демонструє одну із найвищих результативностей, а також видовищну і динамічну гру.

Матчі відбудуться в спорткомплексі ТНЕУ

В суботу 10 листопада о 17-00 год.

В неділю 11 листопада о 12-00 год.

Приходьте на ігри і отримайте справжню насолоду від динамічного і видовищного баскетболу!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook