Про нас
увійти

Триває ХХІІ Спортивні ігри школярів Тернопільщини

категорія: Баскетбол | дата: 31 03 2018
Триває ХХІІ Спортивні ігри школярів Тернопільщини

У змаганнях з баскетболу 3х3 ХХІІ Спортивних ігор школярів Тернопільщини 2017/2018 навчального року серед юнаків ЗОШ І-ІІІ ст. уже визначено переможців тож прийшла черга визначити найкращих серед дівчат.

Саме такі ігри пройшли днями в спортивному залі Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №29 з поглибленим вивченням іноземних мов. У фіналі змагань серед школярів з баскетболу 3х3 зустрілось 6 команд із Тернополя, Гусятинського та Зборівського районів, Великогаївської та Гусятинської ОТГ та Підволочиської СР. Дівчатам випало зіграти за коловою системою та визначити абсолютного переможця в Іграх. Після досить цікавих ігор, в яких не обійшлось і без легких травм судді були готові назвати переможців, якими за прикладом юнаків стали дівчата із Тернополя (тренери Надія Бучинська та Дмитро Третьяк). Команда господарів жодного разу не поступилась на набравши 10 залікових очків справедливо посіла найвищу сходинку п’єдесталу. Друге місце у команди, яка теж має досить сильні баскетбольні традиції і не раз займала призові місця в змаганнях такого рівня, а саме у Зборівського району (тренер Петро Дзюбановський). Досить не просто далося бронзова нагорода дівчатам із Гусятинської об’єднаної територіальної громади (тренер Руслан Кіндзер), але команда пообіцяла що зробить все для того щоб наступного разу стати найкращими.

Переможна трійка команд була нагороджена грамотами, медалями та загальнокомандними дипломами організаторів змагань управління фізичної культури та спорту, управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації та Тернопільського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Джерело: sportgart.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook