Про нас
увійти

У Чорткові визначились переможці "Шкільної баскетбольної ліги 3х3"

категорія: Баскетбол | дата: 18 03 2018
У Чорткові визначились переможці "Шкільної баскетбольної ліги 3х3"

13-14 березня п. р. в спортивному залі Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича проходили змагання з баскетболу "Шкільна Баскетбольна Ліга України 3х3" серед команд юнаків та дівчат 2000 р. н. і мол. та 2003 р. н. і мол. загальноосвітніх навчальних закладів м. Чорткова, повідомляє міська рада.

Участь в змаганнях взяли 7 команд дівчат та 9 команд юнаків. Змагання проходили у двох вікових групах.

В результаті проведених ігор перемогу у середній віковій групі серед дівчат здобули вихованки Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 7, які переграли своїх суперниць гімназисток, у старшій віковій групі перемогу святкували дівчата з Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5, які лише в додатковий час зуміли стати влучнішими над дівчатами з гімназії, третю сходинку посіли дівчата з школи- інтернату.

В змаганнях серед юнаків, за результатами проведених ігор призові місця розподілились наступним чином: в середній віковій групі перемогу одержали юнаки ЗОШ І-ІІІ ст. № 5, другими стали вихованці ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 і третю сходинку посіли юнаки школи- інтернату.

У старшій віковій групі беззаперечним лідером були юнаки Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича, другими стали юнаки Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 і бронзу вибороли юнаки Чортківської ЗОШ І-ІІі ст № 7.

Таким чином місто Чортків на обласному етапі представлятимуть учні Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича, ЗОШ № 7 та ЗОШ № 5 та школи- інтернат.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook