Про нас
увійти

Команда Тернополя в нелегкій боротьбі стала переможцем змагань серед школярів з баскетболу

категорія: Баскетбол | дата: 14 03 2018
Команда Тернополя в нелегкій боротьбі стала переможцем змагань серед школярів з баскетболу

Цікавий та запеклий фінал ХХІІ Спортивних ігор школярів Тернопільщини з баскетболу серед дівчат ЗОШ І-ІІІ ст. організований управлінням фізичної культури та спорту, управлінням освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації, обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України відбувся цими вихідними в стінах ФОКу Тернопільського національного економічного університету.

5 найсильніших команд: м. Тернополя, Гусятинської ОТГ, Гусятинського, Зборівського та Збаразького районів визначали найсильніших.

Що сказати, боротьба точилась за кожен закинутий м’яч, одну із фінальних ігор дівчата завершили в "овертаймі". А до останньої хвилини передбачити переможця із трьох команд було неможливо. Але в результаті здобувши перемогу збірна команда Тернополя під керівництвом Надії Бучинської стає чемпіоном 2018 року. Друге місце набравши 7 залікових очок здобуває команда Збаразького району, представник Олександр Лобас. Бронзовим призером у підсумку стала команда дівчат Зборівського району (представник Петро Дзюбановський).

Переможці були нагородженні кубком, медалями та грамотами. Призери отримали медалі та грамоти від організаторів змагань.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook