Про нас
увійти

"Спорт для всіх" в парках і скверах" привезли у Збараж стрітбол

категорія: Баскетбол | дата: 13 05 2017

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи "Спорт для всіх" в парках і скверах" завітали у Збараж, що на Тернопільщині. Саме тут, на центральному майдані міста зібрались любителі вуличного баскетболу, щоб змістовно та корисно провести свій вільний час, позмагатись між собою та виявити, яка команда найсильніша та найпрофесійніша, повідомляє управління фізичної культури та спорту ТОДА.

Участь у турнірі зі стрітболу взяли команди юнаків та дівчат від 16 років і старших - "Сокіл", "Збаразькі мавпи", "Фенікс", "Ельдорадо", "Блискавка", "Збаразькі нігери", "Говерла" та "Динаміт". Численні вболівальники, які оточили центральний майдан Збаража, гаряче підтримували своїх гравців.

Від обіду до вечора тривали стрітбольні "бої", а результати виявились такими: серед юнаків перше місце виборола команда "Сокіл", друге місце посіла команда "Говерла", третє - команда "Збаразькі нігери". Серед дівчат перше місце завоювала команда "Динаміт", а друге - команда "Блискавка".

Організували змагання Збаразька міська рада, управління економічного та агропромислового розвитку Збаразької райдержадміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Переможці та призери отримали нагороди від Збаразької міської ради, управління економічного та агропромислового розвитку Збаразької райдержадміністрації (Дрібніцов Олег Антонович).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook