Про нас
увійти

БК "Тернопіль" двічі програв у Дніпрі і втратив лідерство

категорія: Баскетбол | дата: 28 03 2017
БК

БК "Тернопіль" свої чергові матчі другого етапу змагань проводив у м. Дніпро. Суперником тернополян була місцева команда – "Дніпро-2-ДВУФК-СДЮСШОР№5", яка йшла зразу за "Тернополем" у турнірній таблиці відстаючи на одне очко.

Дніпровська команда тільки за додатковими показниками не змогла пробитись у першу вісімку змагань на рівні з БК "Тернопіль" є фаворитом у боротьбі за дев’яте місце.

Обидва матчі пройшли в рівній боротьбі, тернополянам зовсім трохи не вистачило для того щоб привезти хоча б одну перемогу.  У першому матчі команди протягом трьох чвертей ішли очко в очко. Тільки в третій десятихвилинці господарям вдалось відірватись на вісім очок, що і визначило результат матчу.

Головною причиною поразки БК "Тернопіль" стала недисциплінованість гравців. "Дніпро" виконало 45 штрафних кидків з яких 30 були влучними. Три гравці "Тернополя" не змогли дограти матч через перебір особистих фолів. По п’ять фолів заробили Одажиу, Бречко, Цибін. Також невдало зіграли тернополяни і на щитах. За весь матч вони змогли підібрати тільки сім відскоків на чужому щиті та перетворити їх у чотири очки. Господарів в свою чергу на чужому щиті зібрали 11 підбирань та заробили після них 13 очок.  

БК "Дніпро-2-ДВУФК-СДЮСШОР№52 – БК "Тернопіль 88:79 (21:23; 22:22; 24:14; 21:20)

Другий матч теж розпочався у рівній боротьбі – перша чверть завершилась із перевагою "Дніпра" в одне очко. Другу десятихвилинку краще провели гості, які змогли перемогти 7:17 і піти на велику перерву з перевагою у дев’ять очок. Проте всі шанси на успіх тернополян були розвіяні у третій чверті. Жахлива гра, як в нападі так і в захисті та поразка з різницею у 25 очок залишала мало шансів на останній відрізок гри. Але до честі гостей вони не здались і продовжували боротись, але змогли скоротити розрив тільки до 12 очок.

В другом матчі тернопляни виправити помилки, які були допущені в першому матчі.  На рівних зіграли під щитами, значно менше фолили (не дограв матч тільки Унгурян), зробили більше перехоплень. Але провал у третій чверті і гірший відсоток влучать із за дуги не дозволив їм претендувати на перемогу.  

БК "Дніпро-2-ДВУФК-СДЮСШОР№52 – БК "Тернопіль 75:63 (22:21; 7:17; 31:6; 15:19)

Після цих матчів "Тернопіль" опустився на другу сходинку, відстаючи від "Дніпра-2" на одне очко.  

Наступні матчі БК "Тернопіль" зіграє 1-2 квітня. До Тернополя приїде БК "СумДУ". Із сумськими баскетболістами тернополяни вже зустрічались на цьому етапі змагань – команди обмінялись перемогами.

За матеріалами: Галичина спортивна

 

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook