Про нас
увійти

У ТНЕУ відбулися змагання зі стрітболу серед студентів (ФОТО)

категорія: Баскетбол | дата: 11 04 2016
У ТНЕУ відбулися змагання зі стрітболу серед студентів (ФОТО)

5 квітня 2016 року на факультеті фінансів відбулись змагання зі стрітболу серед студентів, професорсько-викладацького колективу та студентів коледжу. 

Ініціатор проведення  та основний організатор змагань Коваль Валентин, студент II курсу факультету фінансів. Взявши участь в жеребкуванні усі команди були розділені на дві групи.

Сильнішими у групах стали команда ІІІ курсу Dream team, команда професорсько-викладацького колективу, команда коледжу Смішарики та команда студентського активу Активія,які згодом зустрілись у півфінальних матчах. Заслужену путівку у фінал отримала команда 3 курсу Dream team, яка перемогла команду професорсько-викладацького колективу та команда з коледжу Смішарики.

Фінал був дуже напруженим і емоційним. Усі гравці прагнули підняти над головою кубок переможця, але команда третьокурсників  виявилась  сильнішою і стала першим чемпіоном кубку декана зі стрітболу. Срібло отримали студенти коледжу, а бронзу виборола команда професорсько-викладацького колективу.

Під час змагань панувала весела та дружня атмосфера, кожен учасник отримував задоволення від гри. Студенти факультету фінансів завжди готові активно та з користю проводити свій вільний час.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook