Про нас
увійти

Баскетбольний Тернопіль вдома обмінявся перемогами з кіровоградцями (ФОТО)

категорія: Баскетбол | дата: 21 03 2016
Баскетбольний Тернопіль вдома обмінявся перемогами з кіровоградцями (ФОТО)

У черговому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд вищої ліги Тернопіль-ТНЕУ обмінявся перемогами з клубом Золотий Вік з Кіровограду.

Ігри відбувалися у спорткомплексі ТНЕУ.

У першому поєдинку кіровоградський Золотий Вік поступився БК Тернопіль -ТНЕУ  у напруженому протистоянні з рахунком — 91:84 (21:18 25:19, 18:20, 27:27). У цьому протистоянні господарі майданчику змогли забезпечити собі невелику перевагу до великої перерви. У третій чверті кіровоградці змогли ліквідувати відставання і навіть вийти вперед на 1 очко. Але розвинути успіх не вдалося і тернополяни знову вийшли вперед і зберегли 7-ми очкову перевагу до фінальної сирени. Безумовно, позначилася перевага тернополян під щитами (45-26 — за підбираннями), де домінували високі тернополяни Олексій Момотенко (12 очок і 17 підбирань) і Євген Одажиу (4 очка, 7 підбирань). Не змогли гості і нейтралізувати капітана "студентів" Валентина Співака (27 очок і 7 підбирань). Та й 15 очок і 4 підбирання та 5 результативних передач основного розігруючого тернопільців Володимира Цибіна зіграли свою роль в успіху підопічних Ігоря Білоуса, повідомляє офіційний сайт кіровоградського клубу.

Баскетболісти кіровоградського Золотого Віку зробили правильні висновки з першої поразки у Тернополі, що дозволило в другій грі спокійно і впевнено добитися необхідного результату. Фінальна сирена зафіксувала перемогу гостей над БК Тернопіль -ТНЕУ — 66:83 (12:27, 20:21, 19:19, 15:16). Свій головний і вирішальний ривок гості зробили ще в першій чверті, коли забезпечили собі гандикап у 15 очок.

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook