Про нас
увійти

Одинадцятеро юних легкоатлетів відстоювали честь Тернопілля на Командному чемпіонаті України

категорія: Легка атлетика | дата: 04 10 2017
Одинадцятеро юних легкоатлетів відстоювали честь Тернопілля на Командному чемпіонаті України

На оновленому стадіоні "Трудові резерви" в місті Дніпро впродовж двох днів тривав Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ та СДЮШОР. Участь у змаганнях взяло участь 707 юнаків та дівчат 2002 р.н. і молодший. Нашу область на турнірі представляло 11 легкоатлетів – п’ять з обласної ДЮСШ,  по двоє зі Зборівської та ОДЮСШ з літніх видів спорту, і по-одному з Чортківської та Бучацької ДЮСШ, повідмляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики області, в цьому віці ще годі чекати стабільно високих результатів, але без медалей ми не залишились. Так, досить вдало виступили наші штовхальники ядра: пославши снаряд на 11.62 м, бронзову нагороду здобула Валентина Павлів (тренери Головацький М.М.,Чуба І.В., Бучацька ДЮСШ); Вікторія Мітюрьова з результатом 10.61 стала шостою; десяті місця вибороли Наталія Гривняк (10.01 м), Андрій Жук (13.56 м), та Дарина Мостова в метанні спису (29.72 м) – усі вихованці ОДЮСШ (тренери Шмуляєва Г.М., Дахновський Л.В.).

Також треба відзначити наймолодших наших учасниць: Антонюк Андріана в бігу на 3000 м зайняла сьоме місце (тренер Небельський В.Р.,Зборівська ДЮСШ) та Губанова Люба була одинадцятою в спортивній ходьбі на 3000 м (тренер Зозуля В.М., КУТОР ОДЮСШ з літніх видів спорту).

Додамо, що серед 52 ДЮСШ України, які змагались в командному заліку, набравши 105 очок, обласна ДЮСШ зайняла десяте місце.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook