Про нас
увійти

Представники тернопільського "Інваспорту" здобули 13 медалей у легкій атлетиці

категорія: Легка атлетика | дата: 09 03 2016
Представники тернопільського

У Запоріжжі відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед інвалідів інтелекту, опорно-рухового апарату та з вадами зору. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

У першій нозології інвалідності тернополянин Сергій Волохатий здобув три медалі. Спортсмен став переможцем у стрибках у висоту та виконав норматив кандидата у майстри спорту, друге місце Сергій посів у потрійному стрибку, а у стрибках у довжину став третім. Дві срібних медалі здобула на цих змаганнях і Ольга Зазуляк з Тернополя. Дівчина посіла друге місце у стрибках у довжину та потрійному стрибку, а також повторно виконала норматив майстра спорту України. Дві срібні нагороди і у тернополянина Миколи Хрупалика, який був другим у бігу на 1500 метрів та стрибках у висоту.

Серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату "срібло" виборов ще один представник Тернопільського регіонального центру "Інваспорт" Едуард Каськів. Спортсмен був срібним призером у штовханні кулі.

Чудові здобутки показали наші земляки і серед учасників з вадами зору. Так, Дмитро Мурза з Теребовлі став переможцем у бігу на 400 м, а на дистанції 200 м посів друге місце. Катерина Мартинович була другою у бігу на 400 м і на 800 м, відтак у спортсменки — дві нагороди, Василь Горобець із села Залізці у штовханні кулі посів третє місце.

Готували команду до змагань тренер Віктор Ворко та Іван Салук.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook